Download Game PC : Leisure Suit Larry : Box Office Bust | Dhita Prianthara Blog Download Game PC : Leisure Suit Larry : Box Office Bust | Dhita Prianthara Blog| software | games | download | PS1 | Free

17 December 2011

Download Game PC : Leisure Suit Larry : Box Office Bust

ADULT Leisure Suit Larry : Box Office Bust 
 
Leisure Suit Larry : Box Office Bust | 4 Gb

Release: 03-27-2009, by Unleashed
Genre: Adult Adventure / 3rd Person
Developer: Team17 Software
Language: En, De, Es, Fr, It
Size: 4 GB

The Leisure Suit Larry Box Office Bust video game gives gamers an all-access pass to the glitz, glamour and gorgeous women of Tinseltown. In this 3rd person adventure game, Larry takes a summer job working on his uncle Larry's movie lot doing odd jobs and trying to uncover a mole, from another studio who threatens to air the studio's dirty laundry in the tabloids.

Leisure Suit Larry Box Office Bust is a rollicking, innuendo-laden lampoon of Hollywood that features open world sand box game play that includes exploration, platforming, racing and puzzle-solving to complete missions. Additionally, the game will feature an all-new Directors Game that allows the player to create their very own "Larry Feature."

Minimum Spec:
- Windows XP / Vista. (Vista SP1 is recommended)
- Pentium 4 @ 3.2GHz or equivalent Athlon 64 CPU
- 1 GB RAM
- Geforce 6600 / Radeon X1800 or above
- Sound Card compatible with DirectX
- DAEMON Tools
- 6 GB free hard disk space

Install Notes:
1. Unpack the release with WinRAR or equivalent
2. Mount file
3. Install game
4. Play and Enjoy


        Mediafire Link :
        Password :
             www.ourpcgame.blogspot.com





Artikel Terkait:

4 comments:

Shandy said...

Gan.. Ane tau agan buat blog buat nyari duit.. Tapi iklannya jangan kebanyakan juga lah gan.. Kasian orang2 yang modemnya pada lambat kayak ane gini gan.. --"

Shandy said...

Kok part 2 nya gak ada gan?

maklas said...

di mediafire "folder not found gan"

film horor said...

info menarik mas, dan saya suka ulasannya yg cukup bagus dan kalau bisa salam kenal juga sari mico ya, dan kalo bisa juga bagi teman2 yg suka dengan film box office, ampe film blue silakan kunjungin web nya karena saya temukan di google dan juga kunjungin aja ok, makasi juga buat admin nya makasi bro, gbu keep blogging

Post a Comment

Silahkan beri komentar sobat di bawah ini!
Komentar sobat akan sangat bermanfaat bagi kemajuan blog ini! :D Jangan lupa follow blog ini juga ;)
Mohon untuk tidak menggunakan nama ANONIM!
No SPAM !!!

Template by : dhitaprianthara Copyright@2012