15 November 2011

Download Game PC : NINJA BLADE + CRACK DOWNLOAD

Download Game PC : NINJA BLADE + CRACK DOWNLOAD

 
Ninja Blade l PC l Size 2.18 GB
Language : ENG , FRA , GER , ITA , ESP , CHI , POL, RUS
Publisher : Noviy Disk
Developer : From Software
Genre : Modern Action Adventure
Release Date : Oct 31, 2009
ESRB : MATURE
ESRB Descriptors : Blood, Violence

Sedikit review tentang game ini, Tugas sobat dalam game ini mencari dan menghancurkan musuh yang terinfeksi oleh sejenis mahkluk pencakar langit.

Tokyo is under attack! Seek and destroy the infected creatures in the skyscrapers. Use your blade and save the city. (This description is from marketplace.xbox.com)

Ninja Blade is an action adventure game set within modern day Tokyo. Parasites known as alpha-worms have mysteriously appeared, unleashing a wave of human destruction as they rapidly spread east, reaching the shores of Tokyo. With the future of humankind hanging in the balance, an exclusive and elite team possessing highly specialized skills is formed to eliminate the enemy onslaught, and ultimately save mankind from complete obliteration. (Description is from Newtrue)





System requirements:
--------------------------------
Operating System :Vista /XP
Video Card : 256 MB
Ram : 1GB
CPU : 2 GHz


 Download Game PC : NINJA BLADE + CRACK DOWNLOAD 
Via Indowebster :



12 comments:

  1. windows seven suport gak ni game?

    ReplyDelete
  2. kak kak kok itu saya kok gak ada tulisan ?
    harus di copy semua yah crack nya ?

    ReplyDelete
  3. cracknya udah error... re-upload dong...!!!

    ReplyDelete
  4. crackx error gan...tlg diupload..lg!!!!

    ReplyDelete
  5. sob cracknya udah di benerin?

    ReplyDelete
  6. kalo d3_dx9_35.dll can't star iyu gmna......

    ReplyDelete
  7. part 5 eror gan??

    ReplyDelete
  8. ada yang versi rip g' sob.. soalnya filenya gede banget..!

    ReplyDelete
  9. kalau ada yang versi rip kasih tau ya sob..! soalnya ane pengen banget nih main game ninja blade ni.

    ReplyDelete
  10. cracknya eror gan jadi gabisa didownload

    ReplyDelete

Silahkan beri komentar sobat di bawah ini!
Komentar sobat akan sangat bermanfaat bagi kemajuan blog ini! :D Jangan lupa follow blog ini juga ;)
Mohon untuk tidak menggunakan nama ANONIM!
No SPAM !!!