Download Game PS2 : Bloody Roar 3 | Dhita Prianthara Blog Download Game PS2 : Bloody Roar 3 | Dhita Prianthara Blog| software | games | download | PS1 | Free

09 January 2012

Download Game PS2 : Bloody Roar 3


Description:
The Gameplay (the controls) had six different buttons and the commands would be; punch, kick, throw, beast form, and side-step left and right with L2 and R2, which can also be done by double tap down or up to side-step. The main feature is still the ability to transform into beasts, which is involved in all of the Bloody Roar games. Once the character transforms, they regain all the health they have lost and become much stronger and powerful than before. You do have the ability to wait to get "hyper beast form", in which it's like a super version of beast form, although you can only use it for roughly twelve seconds. Read More...


 Jika sobat belum punya emulatornya silahkan download terlebih dahulu disini : Download Emulator

Download: (megaupload 1)

Password : by hugh0451 of tgbus

Download: (megaupload 2)
Password : HNK_SOR





Artikel Terkait:

11 comments:

Anonymous said...

sudah download....
tapi mau main nya bingung gak bisa....
bisa di kasi tau gak cara seting ke keyboard...

Dhita Prianthara said...

lbh enak mainnya pake joystik sob..

soldnrief said...

di download gak bisa nih...
muter muter gak jelas

Dhita Prianthara said...

maaf sob mungkin filenya udah di delete...

arifsoeprijono said...

Gan Link-nya di SEGEL FBI " ANTI - PRIVACY WARNING " PERBAIKI GAN LINKNYA

Dhita Prianthara said...

iya sob servernya udah di blok kyk nya

Anonymous said...

GIMANA NIH
SUSAH BANGET :((

Anonymous said...

kalo server diblog ya diperbaikin dong... masak dibiarin aja....
ntar pengunjungnya pada kecewa lo...

Anonymous said...

kok ga bisa d download ???
sdh saya skip ad kok gambr yg terbuka

Anonymous said...

kok g bsa ? aq minta game nya dong

Anonymous said...

re-upload plis

Post a Comment

Silahkan beri komentar sobat di bawah ini!
Komentar sobat akan sangat bermanfaat bagi kemajuan blog ini! :D Jangan lupa follow blog ini juga ;)
Mohon untuk tidak menggunakan nama ANONIM!
No SPAM !!!

Template by : dhitaprianthara Copyright@2012