Download Game PC : Martial Arts Capoeira | Dhita Prianthara Blog Download Game PC : Martial Arts Capoeira | Dhita Prianthara Blog| software | games | download | PS1 | Free

06 May 2012

Download Game PC : Martial Arts Capoeira



Martial Arts Capoeira

System Requirements
OS: Windows ® XP/Vista/7
Processor: Intel Pentium IV with 2.4 GHz
Memory: 1 GB (Windows XP) / 2GB (Windows Vista / 7)
Video Card: 256 MB
Sound card: compatible with DirectX ® 9.0
Hard disk: 2 GB





Start Installation Game 

Unpack the release
Mount or burn image 
Install The game From Setup.exe
Copy over the cracked content from the /Crack dir on the disc to yourinstall dir
Play the game
Screenshoots:
 

 



Mediafire Pass : mediafire-games4u
 Download Now





Artikel Terkait:

3 comments:

Hairul Umam said...

kok semua filex nggak ada yang bisa di download??? error aja dia setelah skip ad..

Hairul Umam said...

nggak ada file yang bisa di download gan...udah di copy link and enter ttp g bisa...gmn solusinya gan???banyak file yang ane suka disini...he

Dwi Utama said...

muncul pesan:

Invalid or Deleted File.

The key you provided for file download was invalid. This is usually caused because the file is no longer stored on Mediafire. This occurs when the file is removed by the originating user or Mediafire.

If you believe you have reached this page in error, please submit a ticket.
Click here to view our help resources



tolong diperbaiki gan... aku selalu mampir ini gan.. ini game yang aku cari2 gan thank's b4..

Post a Comment

Silahkan beri komentar sobat di bawah ini!
Komentar sobat akan sangat bermanfaat bagi kemajuan blog ini! :D Jangan lupa follow blog ini juga ;)
Mohon untuk tidak menggunakan nama ANONIM!
No SPAM !!!

Template by : dhitaprianthara Copyright@2012